Inspirerande föreläsare som motiverar!

Med inspirerande föreläsare som motiverar medarbetarna, kan ni få en bra strategisk och operativ verksamhet. Välkommen med din bokning!

Det gäller at ha en professionell föreläsare som kan ämnet och kan nå ut med ett budskap eller motivera den publik som ni ska anordna ert arrangemang för. Nedan presenteras professionella och inspirerande föreläsare som har både teoretisk och praktisk erfarenhet av ämnet och kan få publiken att förstå och applicera på ett sätt som ni vill att publiken ska göra.

Inspirerande föreläsare: Christopher Alvengrip

Christopher Alvengrip

Den f.d. allsvenske fotbollsspelaren Christopher Alvengrip är licensierad, personlig tränare med en bred och djup kompetens och praktisk erfarenhet om laganda och sammanhållning i ett team. Han föreläser och utbildar om hur lagandan och sammanhållningen kan förbättras och fördjupas hos företag, ideella föreningar och grupper som vill ha en bra grund för att arbeta effektivt mot gemensamt uppsatta mål.
>>> Boka en inspirerande föreläsare i dag! <<<

Inspirerande föreläsare: Jakob Lindén

Jakob Lindén

Jakob Lindén är en flitig debattör, föreläsare och författare och brinner för frågor som rör barn och unga, inte minst barn med funktionshinder eller funktionsfördelar som Jakob kallar det. Jakob har själv diagnosen ADHD och Aspberger eller AST som det idag heter och han vet precis vad det innebär att leva med en diagnos. Jakob har en bred historia av mobbning, missbruk och diagnos. Under sin första tid på gymnasiet utsattes han för grov mobbning, vilket bidrog till missbruk av droger och en början på en lång och turbulent resa.
>>> Boka en inspirerande föreläsare i dag! <<<

Boka inspirerande föreläsare som motiverar!

Med professionella föreläsare får du ett framgångsrikt arrangemang! Du är alltid välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri förfrågan!

Comments are closed.